Paljonko maksaa seinän maalaus ja tasoitus?

Löydä tekijä remontillesi parhaalla hinnalla. UrakkaDiili kilpailuttaa maalausremonttisi puolestasi. Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä. Jätä rohkeasti tarjouspyyntö. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana on 184 urakoitsijaa.

Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. huonekorkeus, korjattavien vaurioiden määrä ja käytettävä maali.

Seinien maalaamisen hinta

Tavallinen huonekorkeus on 2,4-2,8 metriä. Tätä korkeamman seinän maalaus nostaa työn hintaa. Huonokuntoisia seiniä joudutaan paikkaamaan ja tasoittamaan ennen maalausta, joka lisää työmäärää. Maali, jolla maalataan vaikuttaa myös hintaan. Usein ei kuitenkaan ole suositeltavaa valita edullisinta maalia sisätiloihin vaan kiinnittää huomiota maalin päästöluokitukseen.

Katso todelliset hinnat kaupunkikohtaisesti:

Seinän maalaus

Suosituin pintaremonttia koskeva työ on seinien maalaus. Vanhat taulukoukut, kolhut ja muut jäljet voidaan siistiä tasoittamalla ja maalaamalla seinä. Valkoinen väri luo tilasta usein suuremman tuntuisen ja sävyttämällä huoneisiin saadaan uutta fiilistä. Hyvä tietää ennen kuin tilaa seinien maalauksen Tyypilliselle maalaustyölle alle 60 neliöisessä tilassa on syytä varata vähintään 2-4 päivää ja alle 150 neliöisissä tilassa vähintään 4-6 päivää. Työn kestoon vaikuttavat erityisesti kuinka paljon pohjatöitä tarvitaan ja suorittaako työn yksi vai useampi maalari samanaikaisesti.

Päätä alustavasti idea millaista sävyjä haluaisit kuhunkin seinään. Urakoitsijat neuvovat mielellään tarkemmin sävyjen ja eri tiloihin soveltuvien maalien valinnassa. Suosittelemme kiinnittämään erityisesti huomiota maalien niiden päästöluokituksiin ja mahdollisiin muihin tunnuksiin. Esimerkiksi M1-päästöluokitus taas kertoo maalin vähäpäästöisyydestä ja Allergiatunnus siitä ettei maali sisällä yleisesti herkistäviä ja ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia.

Jätä tarjouspyyntö seinän maalauksesta ja tasoituksesta »

Säästä aikaa

Useampi tarjous yhdellä tarjouspyynnöllä.

Säästä hinnassa

Jopa 30% edullisempi hinta kilpailuttamalla.

Valitse kotimainen

UrakkaDiili on 100% suomalainen palvelu.

Taustat tarkistettu

Tarjouksia tekevien yrityksien taustat on tarkistettu.