Remonttilaina ilman vakuuksia – täytä lainahakemus

Laajin remonttilainojen vertailu.
Saat useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella.
Lainaa jopa 60 000 euroa.

Täytä lainahakemus »
Yli 30 pankkia ja luotontanajaat
aktia
avida
bank norwegian
bigbank
easycredit
fellofinance
ferratum
gf logo
halino
instabank
kaarna
komplett bank
lainaamo
pop pankki
resurs bank
svea
tf bank
nordea
Kaikki luotonantajat

Lainahakemus ilman sitoumuksia

Täytä rohkeasti lainahakemus. Et sitoudu vielä mihinkään.

Kuukausierä*

39 €

Korot ja kulut*

2 020 €

*Arvio. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623 €, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € - 60 000 €.

Näin saat edullisen remonttilainan
1
Täytä lainahakemus
Täytä rohkeasti lainahakemus. Et sitoudu vielä mihinkään.
2
Vertaile lainatarjouksia
Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset yli 30 pankin ja lainanantajan tarjonnasta.
3
Saat rahat tilillesi
Voit hyväksyä sopivan lainatarjouksen. Saat rahat tilillesi nopeimmillaan saman päivän aikana.
Kilpailuta remonttilaina »

Kilpailuta vakuudeton remonttilaina

Vertaile remonttilainoja veloituksetta ja löydä avullamme juuri sinulle paras rahoitus remonttiin. Voit tarkastella monia vakuudettomia remonttilainoja yhdellä lainahakemuksella. Näin edullisin laina löytyy helposti.

Lainanantajia on Suomessa kymmenittäin, puhumattakaan lainatuotteista. Yksittäisten hakemusten tekeminen useampaan pankkiin tai rahoituslaitokseen on yksinkertaisesti erittäin aikaa vievää. Lähetämme hakemuksen yli 30 lainantarjoajalle, kuten Nordealle, Aktialle ja Pop Pankille.

UrakkaDiilin lainavertailu näyttää selkeästi eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatuotteiden kulut, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia.

Voit hakea lainaa esimerkiksi pienempään urakkaan, kuten lattian hiontaan ja sisäseinän maalaukseen tai isompaan remonttiin, kuten kokonaisvaltaiseen kylpyhuone- ja kattoremonttiin. Laina-aika voi olla 1 ja 20 vuoden välillä.

UrakkaDiili:n remonttilainavertailun edut:

 • Vertailu ei sido kuluttajaa ottamaan lainaa - Voit rauhassa tarkastella saamiasi vaihtoehtoja
 • Palvelu on veloitukseton
 • Säästät rahaa - Vertailemme puolestasi yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen lainavaihtoehdot, jotta edullisin vaihtoehto löytyisi helposti
 • Säästät aikaa - Vertailun tekeminen vie muutaman minuutin
 • Lainapäätös heti
Täytä lainahakemus »
Remonttilainan laskeminen

Kuka voi saada lainaa remonttiin?

Lainan hyväksymiseen vaaditaan seuraavat ehdot:

 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen henkilötunnus
 • Riittävä maksukyky eli riittävät tulot suhteessa haettuun lainasummaan
 • Mallikas raha-asioiden hoitaminen

Kuinka nopeasti saan lainan?

Kaikkein nopeimmillaan voit saada rahat tilille 15 minuutissa, kun haet päiväsaikaan. Pankista tai rahoitusyhtiöstä riippuen lainan saa useimmiten tilille kuitenkin muutaman tunnin ja parin päivän välillä.

Mitä pienempää lainasummaa haetaan, sitä nopeammin lainan saa tilille. Hakemuksen voi tehdä mihin kellon aikaan tahansa. Suomen laki kuitenkin määrittää, että lainan maksu voi tapahtua vain kello 7.00 ja 23.00 välillä. Myöhään illalla haetut lainat menevät yleensä seuraavalle päivälle.

Talon rakentamisen budjetointi

Kuinka paljon voi hakea rahoitusta remonttiin?

UrakkaDiilin lainavertailun avulla voit hakea vakuudetonta lainaa 100 € - 60 000 €. Suurempikin remontti on siis mahdollista rahoittaa vertailun vakuudettomalla lainalla.

Tarvitseeko remonttilainaan vakuuksia tai takaajia?

UrakkaDiilin remonttilainavertailu vertailee vain vakuudettomia lainoja, joihin ei tarvita minkäänlaisia ulkoisia vakuuksia tai takaajia.

Voinko hakea lainaa puolison kanssa?

Kyllä. Valikoi ruksittamalla lainahakemuksessa kohta "Yhteishakija". Lainan hakeminen yhdessä toisen henkilön kanssa parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa matalammalla korolla.

Kolikoita pinossa ja pieni puutalo

Kuinka vertailu toimii?

 1. Täytä lainahakemus. Tähän menee noin kaksi minuuttia. Vertailu pyytää täyttämään hakijan perustiedot tämän hetkisestä tilanteesta, jotta maksukyky voidaan varmentaa. Näitä ovat esimerkiksi työpaikka ja tulot. Lisäksi palvelu kysyy hakeeko kuluttaja lainaa yksin vai yhteishakijan, eli rinnakkaishakijan, kanssa. Kentät täytyy täyttää erittäin huolellisesti, sillä lainanantajat tarkistavat tietojen oikeellisuuden. Jos pankki tai rahoituslaitos kysyy hakijalta todisteita tuloista tai lisätietoja, nämä täytyy toimittaa pankille lopullista lainatarjousta varten.
 2. Lainat kilpailutetaan automaattisesti. Vertailu lähettää hakemuksen usealle lainanantajalle. Vastaavasti lainatarjoukset toimitetaan automaattisesti meille pohjaten hakemuksen tietoihin. Yleensä lainatarjous voidaan antaa välittömästi tai muutamien minuuttien kuluessa.
 3. Vertaa tulleet lainatarjoukset. Näet kaikkien vaihtoehtojen kuukausierän, avausmaksun, tilinhoitomaksun, koron ja todellisen vuosikoron. Jos saat useampia tarjouksia, joissa kuukausierä on sama, kannattaa valita tarjous, jossa on lyhin laina-aika. Nyrkkisääntö on, että mitä nopeammin lainan maksaa pois, sitä halvemmaksi se kokonaisuudessaan tulee.
 4. Hyväksy paras remonttilaina. Vertailun jälkeen voit valita vaihtoehdon, jolla pääset toteuttamaan remonttihaaveet. Tämän jälkeen tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella suoraan pankin tai rahoituslaitoksen järjestelmään, jossa lainan pääsee nostamaan tilille.
Kolikoita pinossa kattoremonttia varten

Voiko vanhat lainat yhdistää UrakkaDiili:stä löydetyn lainan kanssa?

Kyllä. Vanhojen lainojen yhdistäminen uuden lainan kanssa on usein myös taloudellisesti kannattavaa.

Käytännössä lainojen yhdistäminen tarkoittaa uuden lainan ottamista, jolla maksetaan vanhat lainat pois. Tällöin sinun täytyy huolehtia vain uudesta lainasta ja sen eräpäivästä ja kuluista.

Lainojen yhdistämisen hyödyt:

 • Korkokuluissa säästäminen
 • Ylimääräisten laskutuslisien välttäminen
 • Tilinhoitokulujen minimoiminen
 • Oman talouden hallinnan helpottuminen

Yhdistelylaina kannattaa vain silloin jos nämä kolme sääntöä pitävät paikkansa sinun kohdallasi:

 1. Omaat useampia lainoja ja näiden takaisinmaksuajat ovat pitkiä sekä kuukausittaiset kustannukset ovat korkeita.
 2. Tiedät, että et tarvitse enempää lainaa uuden lainan takaisinmaksuaikana.
 3. Olet tarkistanut useampaan kertaan, että yhdistelylaina tulee halvemmaksi kuin lainojen takaisinmaksu yksittäin.

Mikä voi johtaa hylättyyn lainapäätökseen?

Lainapäätöksen hylkääminen voi johtua monesta eri tekijästä. Yleisimpiä syitä lainapäätöksen hylkäämiselle ovat riittämätön takaisinmaksukyky, maksuhäiriömerkintä tai hakija ei ole toimittanut pankin pyytämiä liitteitä.

UrakkaDiili vertailee lainatarjoukset, mutta ei itse myönnä lainaa. Tämän vuoksi UrakkaDiili ei voi vaikuttaa hylättyyn lainapäätökseen.

Kolikoita pinossa

Miksi remonttilaina kannattaa?

Remontti itsessään nostaa kiinteistön arvoa, jonka vuoksi se on investointi tulevaisuudelle. Säästöjen käyttäminen remonttiin on varma vaihtoehto, mutta voit myös saada säästöt sijoittamalla parempaa korkoa.

Remontin kustannukset voi lainan avulla hajauttaa pidemmälle ajanjaksolle, joka helpottaa pitkäjänteisempää talouden suunnittelua. Saat siten vapautettua pääomaa muuhun käyttöön.

Täytä lainahakemus »

Mitkä luotonmyöntäjät ovat mukana palvelussa?

aasa
aktia
avida
balanzia
bank norwegian
bigbank
bluestep
bondora
brabank
collectorbank
credigo
easycredit
euroloan
fellofinance
ferratum
fin yritysrahoitus
gf logo
halino
instabank
kaarna
komplett bank
laina fi
lainaaja
lainaamo
lainasto
luotottaja
mobify
my lender
nordax
pop pankki
resurs bank
risicum
saldo
svea
tf bank
nordea
yleislaina
yritysluotto

Täytä rohkeasti lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.

Täytä lainahakemus »
Kilpailuta remonttilaina »