Ammattikeittiön lakisääteisen rasvakanavan puhdistuksen hinta on 400-1000 euroa.
Merkittävimmät hintaan vaikuttavat tekijät ovat rasvakanavan pituus, suoritetaanko työ ns. virka-aikaan ja onko rasvakanavan päässä LTO-kone tai huippuimuri.
Rasvakanava puhdistetaan liasta, rasvasta ja pölystä ammattikäyttöön tarkoitetuilla puhdistusaineilla ja mekaanisesti harjaamalla.
Kuinka usein ammattikeittiön rasvakanava puhdistetaan?
Sisäasiainministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti ammattimaisen ruoanvalmistuspaikan ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot tulee puhdistaa kerran vuodessa ja työstä on laadittava puhdistuspöytäkirja. Ravintolan muut ilmanvaihtokanavat tulee puhdistaa viiden vuoden välein.
Kuinka kodin liesituuletin puhdistetaan?
Kodin liesituulettimen suodattimet on syytä pestä 1-3 kuukauden välein. Suodattimet voi tyypillisesti pestä tiskikoneessa. Samassa yhteydessä liesituuletin kannattaa puhdistaa pyyhkimällä rätillä ja käyttäen mietoa käsiastianpesuaineen ja veden sekoitusta.
Liesituulettimen suodattimet tulee puhdistaa säännöllisesti esimerkiksi höyrypesurilla tai astianpesukoneessa
Pysyi aikataulussa, teki sovitusti selkeän tarjouksen mukaan ja hyvää jälkeä.
Antti, Helsinki
Nopeasti ja sovitusti valmiina. Katto näyttää hyvältä.
Tomi, Kauniainen
Nopeasti vastasi tarjouspyyntöön ja hoiti homman jo seuraavalla viikolla ja aikataulussa. Viestintä oli myös mutkatonta eikä työnjäljessä ole valitettavaa.
Jukka, Tampere
Erittäin hyvä ja laadukas työn jälki. Urakka työstettiin nopeasti. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.
Hannele, Nurmijärvi
Ystävällinen ja hyvä palvelu. Työ tehtiin sovitusti.
Petra, Helsinki
Työn jälki on hyvä ja työntekijät joustavia ja luotettavia. Työ tehtiin ripeällä otteella.
We collect and process your data on this site to better understand how it is used. You can give your consent to all or selected purposes, or you can decline them all. For more information, see our privacy policy.
AnalyticsWe'll collect information about your visit to our site. It helps us understand how the site is used – what's working, what might be broken and what we should improve.